Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Lisa Roels Lisa Roels

Dat kan zeker! Als je in de buurt van Stekene woont, en je je bestelling zelf wil komen ophalen, dan kan je bij deverfwebshop.be tijdens het afrekenen voor de optie 'afhalen' kiezen. Je krijgt dan van ons een mail zodra de producten hier klaar staan.

Dit is ons adres:

Dorpsstraat 36,
9190 Stekene

En dit zijn de openingsuren van de winkel:

• Ma, di, do, vrij: van 9:00 tot 12:00 en van 14:00 tot 18:00
  • Za: van 9:00 tot 12:00 en van 14:00 tot 17:00

Opgelet, op woensdag is het service center gesloten. Je kan wel een afspraak maken voor afhaling op woensdagvoormiddag.